Uzený bůček je určený pro pravé labužníky. Tradiční uzená delikatesa, kterou si zamiluje každý, kdo si ukrojí první plátek. Kombinace tučného libového masa si získá každého, kdo ještě váhal. Vychutnejte si tři týdny nakládaný a 12 hodin uzený bok.
Tepelně opracovaný masný výrobek, uzený.
EXPEDICE:
Důležité upozornění. Abychom dodali uzené vždy co nejčerstvější, expedujeme Vaše objednávky pouze 1x týdně a to každou středu, dopravcem, který se specializuje na převoz chlazených potravin. Jen tak Vám můžeme zaručit čerstvost, vysokou kvalitu a zdravotní nezávadnost.
KONZUMACE:
Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek, takže je možné ho konzumovat okamžitě, samotný, nožíkem nakrájený na plátky, které se v ústech jen rozplynou, ale věřte nám, že, výborná je i jeho další tepelná úprava. Každý, kdo si na kostičky nakrájeném bůčku usmaží vajíčka nebo každý, kdo si náš uzený bůček dá se zelím a knedlíkem, se stane milovníkem uzeného bůčku.
SLOŽENÍ:
Vepřový bok 98 %, dusitanová solící směs (jedlá sůl, dusitan sodný), česnek.
NUTRIČNÍ HODNOTY:
Energetická hodnota 1601 kJ; Energetická hodnota 383 kcal; Tuky 35 g - z toho nasycené mastné kyseliny 32 g; sacharidy 2 g; z toho cukry 1 g; bílkoviny 16 g; sůl 2 g
SKLADOVÁNÍ:
Naše Domácí uzené neobsahuje žádné konzervanty. Jen sůl, trošku česneku a' řeznickou sůl. Ta obsahuje asi 0,3% dusitanu sodného. To je jediné „éčko“, které používáme. Díky tomu je maso chráněno před mikroorganismy. Nevýhodou je, že našemu uzenému vadí skladování v igelitu nebo v plastu, bez přístupu vzduchu. Celkem rychle se zkazí. Nenechávejte ho v těchto neprodyšných obalech. Ideální se skladování v lednici v papíře nebo volně a vydrží Vám více než týden.
Skladujte v 1 – 5 ⁰C